Uporabljate zastarelo različico brskalnika Internet Explorer. Za hitrejšo, varnejšo in boljšo uporabniško izkušnjo nadgradite svoj brskalnik še danes.
x
Ta spletna stran za boljše delovanje in doseganje boljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Podrobnosti o njihovi uporabi in skladnosti z direktivo EU o piškotkih si lahko ogledate na tej strani
Dobrodošli

Novice in objave

Utrinki iz dogajanja 13. in 14. junija 2012

Za nami je pester teden, ko se je v domu znova dogajalo veliko zanimivega. Predstavljamo vam nekaj utrinkov.

Pred približno letom dni nam je prijazna gospa odstopila nekaj kosov rabljenega pohištva. Med njimi je tudi kredenca, ki jo je naš stanovalec Albert vse leto potrpežljivo brusil. Sedaj pod rokami vzdrževalca Slavkota dobiva svojo novo barvno podobo!

Naš stanovalec Albert sedaj že ustvarja sedežnike iz blaga, družbo pa mu dela Nežika, ki je ustvarila že ogromno prtičkov! 

Skupina Ugankarjev v prvem nadstropju, ki jo vodi socialna delavka Jasna Rižner Kosm, je tokrat poskušala okus otroškega šampanjca! Očitno jim je bil všeč, saj so bili prav vsi nasmejani! 

V četrtem nadstropju se stanovalke in stanovalci vsako jutro zberejo na skupinski telovadbi, nato pa se ob lepem vremenu odpravijo v park ali na dvorišče. Tako je bilo tudi v četrtek. 

Obiskala pa nas je tudi prostovoljka Ljubica Klančar s svojo psičko Taro. razveselili sta predvsem nepokretne stanovalce. http://www.dom-hrastnik.si/sl-SI/Gallery/List

Objavljeno: 15. 06. 2012, zadnjič spremenjeno: 16. 07. 2012