Uporabljate zastarelo različico brskalnika Internet Explorer. Za hitrejšo, varnejšo in boljšo uporabniško izkušnjo nadgradite svoj brskalnik še danes.
x
Ta spletna stran za boljše delovanje in doseganje boljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Podrobnosti o njihovi uporabi in skladnosti z direktivo EU o piškotkih si lahko ogledate na tej strani
Dobrodošli

Kje smo

Obiskovalci iz smeri Ljubljana

Iz smeri Ljubljane se lahko do Doma pride po dveh poteh - po zasavski cesti skozi Litijo mimo Zagorja in Trbovelj do Hrastnika ali pa po avtocesti do Trojan in nato skozi Izlake in Zagorje mimo Trbovelj do Hrastnika. V obeh primerih se je v Hrastniku potrebno zapeljati čez most proti centru mesta. Na koncu mosta je križišče, kjer ne zavijete desno, ampak nadaljujete vožnjo naravnost mimo Steklarne Hrastnik in nekoliko višje Tovarne kemičnih izdelkov Hrastnik. Po približno dveh kilometrih vožnje boste prispeli do križišča, kjer boste znova zavili levo proti centru mesta. Po slabem kilometru se dolina nekoliko razširi in na desni strani boste zagledali trgovino SPAR. Tu boste še tretjič zavili levo in potem takoj desno v hrib, kjer na vrhu stoji Dom, do katerega se pripeljete z zgornje strani.

Vožnja iz Ljubljane do Hrastnika traja približno eno uro.

Obiskovalci iz smeri Celja

Iz Celja se skozi Laško pripeljete do Šmarjete (naselje pred Rimskimi toplicami), kjer zavijete desno proti Hrastniku in Ljubljani. Po rahlo vzpenjajoči se cesti se najprej pripeljete do "prelaza" Marno, kjer se cesta spusti v dolino. Po približno petih kilometrih vožnje skozi naselji Dol in Brnica boste prispeli do križišča, kjer boste zavili desno proti centru mesta. Po slabem kilometru se dolina nekoliko razširi in na desni strani boste zagledali trgovino SPAR. Tu boste zavili levo in potem takoj desno v hrib, kjer na vrhu stoji Dom, do katerega se pripeljete z zgornje strani.

Vožnja iz Celja do Hrastnika traja približno pol ure.